Verzending

De MiniTree wordt verpakt in een cadeauverpakking. Om ervoor te zorgen dat deze cadeau verpakking en de Minitree niet beschadigen, hebben we ervoor gekozen om een stevige omdoos te gebruiken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw cadeau onbeschadigd aankomt.

De diensten van GLS voor de verzending worden bij uw bestelling in rekening gebracht.

LET OP: De pakketdiensten hebben het steeds drukker en ook wij merken dat niet alle pakketten op de gewenste dag geleverd worden. Hou hier rekening mee, dat uw pakket iets langer onderweg is. 

De fruitboom is een natuurproduct en ziet er elk seizoen anders uit wanneer u hem ontvangt.

  • Voorjaar: blad & bloesem
  • Zomer: blad
  • Herfst: blad gaat vallen
  • Winter: kaal

Tijdens het bestelproces kunt u in de kalender de gewenste bezorgdatum aangeven. We leveren op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Bestelt u  voor 11:00 uur 's ochtends dan zal de MiniTree diezelfde dag nog verzonden worden. Let op: de levering zal dan de dag daarna zijn.

Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van GLS. Zij zullen het pakket op de door u aangegeven adres bezorgen. Indien er niemand thuis is, zal de chauffeur  een 'Niet Thuis Bericht' bij u achtergelaten. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden. U kunt via de site van GLS dan een afspraak maken voor een gratis tweede levering of u kiest uit één van de andere opties die GLS u biedt.

LET OP: De Minitree zonder cadeau verpakking en de fruitbomen leveren we alleen van december tot en met april (zijn zonder pot, rechtstreeks uit onze kwekerij).