Zakelijk

  • De Minitree is een breed inzetbaar product. De appelboom kan als metafoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld een vruchtbare samenwerking, een fruitig jaar, een groene start of een bloeiende toekomst.
  • Omdat u de Minitree niet hoeft te snoeien en deze tevens zelfbestuivend is, is deze uitermate geschikt om zowel in de volle grond als in een pot bij ‘n bedrijf te plaatsen.
  • De appelboom kan geschonken worden aan bijvoorbeeld relaties, medewerkers of een klant. Degene die het geschenk ontvangt zal meerdere keren per jaar aan u denken. Tevens geeft het u de gelegenheid om op bepaalde tijden in het jaar uw relaties te benaderen met een positief bericht: in de bloesemtijd, wanneer het fruit geplukt kan worden etc.
  • Gezien de diversiteit van de inzet van het product, kunnen we hier samen met u geheel vrijblijvend een boompje over opzetten. Onder de keuzeknoppen hieronder kunt u alvast een aantal mogelijkheden bekijken.
  • Meer informatie? Mail ons op info@minitree.nl of bel ons: +31 (0)6 46600012 voor Nederland of info@minitree.be en 051/ 74 78 76 voor België.

                    

                                              

                                                               

 

Website door Forwart