MiniTree Appelboom

Appelboom

De MiniTree is een appelboom die zeer geschikt is voor in de (volks) tuin of op het balkon. Een appelboom waarbij onderhoud minimaal is. Het is namelijk niet nodig om de boom te snoeien en daarnaast is de minitree appelboom tolerant voor de meest voorkomende schimmels.

In de tuin

De MiniTree appelboom kan in de tuin of volkstuin geplant worden. De MiniTree heeft rondom slechts 40-50 cm ruimte nodig. De boom kan ook prima tegen een schutting geplaatst worden. Hij kan ongeveer 2 meter hoog worden en 40-50cm breed. De minitree is 80-100cm als u hem ontvangt (er zitten het eerste jaar nog geen appels aan).

In een pot

De MiniTree appelboom is ideaal voor balkon, terras of gewoon in pot in de tuin! Ook hier geldt dat de MiniTree 50 cm rondom slechts ruimte moet hebben. Met een grotere pot is het makkelijker om de boom van voldoende water te voorzien. Ga uit van minimaal 40-50 liter. De minitree is 80-100cm als u hem ontvangt.

Als fruithaag

Meerdere MiniTree appelbomen naast elkaar vormen een fraaie fruithaag. Wanneer de appelbomen op slechts 40-50 cm afstand van elkaar geplant worden ontstaat een schitterende muur van appels. In de bloesemtijd zijn deze bomen een pracht en in de herfst geven deze een heerlijke oogst van appels.

Appelboom direct bestellen

Website door Forwart