Geboorteboom

Prijs: € 35,94

De geboorte van een baby is een speciale gebeurtenis. Verwelkom de pasgeboren baby daarom met een speciaal cadeau. Laat zien hoe belangrijk deze gebeurtenis voor jou is en schenk de baby een eigen geboorteboom.

Deze boom kan van generatie op generatie mee gaan. Wij bieden de mogelijkheid om na 15 jaar (of eerder) een takje van de boom naar ons toe te sturen om vervolgens tegen een vergoeding een nieuw appelboompje thuisgestuurd te krijgen. Op deze manier krijgt de geboorteboom een nieuw leven op misschien wel een nieuwe plek. Je eigen geboorte boom verhuist met je mee.

 • Naam van de baby komt op de wikkel.
 • Het is mogelijk om een persoonlijke tekst in te voeren. 
 • Er hangt een blauw of roze kaartje aan de boom met een klein gedichtje: We planten deze boom voor jou, die met je op zal groeien. En die dan later-net als jij-voor iedereen zal bloeien. Om als je straks wat groter bent de vruchten van te plukken!
 • Keuze uit Rosalie (klein rood appeltje vergelijkbaar met Granny Smith, roze bloesem), Goldlane (fris zoete groen/gele appel vergelijkbaar met de Elstar), Redlane (eetbare rode appeltjes, doorsnede 4 tot 5 cm) en Redspring, niet zelfbestuivend (rode zoete handappel vergelijkbaar met Kanzi en Pink Lady) Red Summer (Sappige, zoete, mooi egaalrode handappel), Sweet Yellow (sappige, zoete en stevige gele handappel), Magic Blossom (niet eetbare sierappeltjes, bloeit in twee tinten)
 • De appelboom is 70-100 cm als u hem ontvangt.
 • De prijs is inclusief verzendkosten. Rechtstreeks bij jezelf of bij de ontvanger thuisbezorgd.
 • LET OP: De appelboom is een natuurproduct en ziet er elk seizoen anders uit wanneer u hem ontvangt.
  Voorjaar: blad & bloesem
  Zomer: blad
  Herfst: blad gaat vallen
  Winter: kaal

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Prijs: € 35,94

Website door Forwart